Террін з крабів з лососевою ікрою

Террін з крабів з  лососевою ікрою

Вихід – 4 порції

Час приготування – 40 хвилин

Інгредієнти:
крабове м’ясо чи крабові палички – 400 г.
яйця – 3 шт.
вершки густі – 4 ст. ложки
бульйон курячий – 3 ст. ложки
зелень кропу – 2 гілочки
ікра рибна – 2 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль

Приготування терріну з крабів з лососевою ікрою
Крабове м’ясо наріжте і збийте блендером, додаючи вершки, бульйон, сіль і перець.

Масу викладіть в змащені маслом порційні формочки. Накрийте плівкою і готуйте на пару 20 хвилин.

У масу додайте яйця і знову збийте. Домішайте рубаний кріп.

Перед подачею террін охолодіть, вийміть з формочок і оформіть рибною ікрою і зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: