Мариновані корнішони

Мариновані корнішони

Інгредієнти

огірки – 1 кг
вода – 600 мл
сіль – 10-15 г
оцет 6%-ний яблучний – 200 мл
ріпчаста цибуля – 30 50 г
кріп або кмин, перець чорний

Приготування

Огірочки ретельно перебираємо, миємо й сушимо.

Пересипаємо їх сіллю, кмином або кропом, перцем і дрібно нарізаною цибулею. Щільно укладаємо огірки в підготовлені стерилізовані банки.

У киплячу воду додаємо оцет і киплячим маринадом заливаємо огірки. Закриваємо кришками, стерилізуємо і закатуємо.

Стерилізуємо при температурі 100 °С банки місткістю 0,5 л. 10 хвилин.

Охолоджуємо в перевернутому вигляді, зберігаємо в прохолодному темному місці.

Подобається допис? Поділіться з друзями: