Скумбрія, маринована в яблучному оцті з прянощами

Скумбрія, маринована в яблучному оцті з прянощами

Інгредієнти

2 скумбрії (заморожена, розморозити )
цибуля ріпчаста за смаком
250 мл води
6 гвоздик
перець горошком
1/3 чайної ложки перцю запашного меленого
зерна коріандру шіпка
2 чайні ложки солі
1/2 чайної ложки цукру
2 столові ложки соняшникової олії
2,5 столові ложки яблучного оцту

Приготування

Скумбрію почистити, порізати на шматочки.

Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений коріандр, масло, кип’ятити 1 хвилину на повільному вогні.

Наприкінці влити оцет. Остудити.

Цибулю порізати півкільцями.

Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.

Залишити краще на добу маринуватися.

Подобається допис? Поділіться з друзями: