Зміст
Інгредієнти
2 скумбрії (заморожена, розморозити ) цибуля ріпчаста за смаком 250 мл води 6 гвоздик перець горошком 1/3 чайної ложки перцю запашного меленого зерна коріандру шіпка 2 чайні ложки солі 1/2 чайної ложки цукру 2 столові ложки соняшникової олії 2,5 столові ложки яблучного оцту
Приготування
Скумбрію почистити, порізати на шматочки.
Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений коріандр, масло, кип’ятити 1 хвилину на повільному вогні.
Наприкінці влити оцет. Остудити.
Цибулю порізати півкільцями.
Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.
Залишити краще на добу маринуватися.